Més hoquei

Derrota cruel del Voltregà

Hoquei sobre patins. Tuteja el campió d’Europa en la final de la copa Continental i iguala un 3-1, però encaixa un gol fatídic a 1:16

Porto 5 Voltregà 3

PORTO:Malián, Mena, costa, Alves i Hélder Nunes -equip inicial-; Pinto, Lamas i Pujadas.VOLTREGÀ:Estrada, Vargas, Burgaya, Molas, i Teixidó -equip inicial-; Alonso, Àlex Rodríguez i Serra.GOLS:1-0 (6’) Alves. 1-1 (8’) Burgaya, de flata directa. 2-1 (38’) H. Nunes. 3-1 (42’) Alves, de penal. 3-2 (47’) Burgaya. 3-3 (48’) Teixidó. 4-3 (49’) Rafa. 5-3 (50’) Hélder Nunes.ÀRBITRES:F. Ferrari i L. Le Menn. Blaves a Alves i Hélder Nunes.FALTES:5 del Porto i 7 del Voltregà.

El Voltregà Movento Stern va jugar a un gran nivell, però no va poder batre el Porto, el campió d’Europa, en la final de la copa Continental (5-3), tot i haver protagonitzat una reacció impressionat quan va igualar un 3-1 en contra i va fer trontollar els esquemes dels portuguesos. El 4-3 de Rafa a 1:16 del final va posar fi amb crueltat al miracle catedralici que reclamava el dia abans el segon tècnic, Tudy Nogué. El Voltregà, no obstant això, surt a bastament reforçat de la cita després d’haver eliminat dissabte el Valongo (4-0) i d’haver caigut amb el cap ben alt contra l’equip del seu extècnic Ricard Ares. A les files del Porto, que aixeca el títol per segon cop, hi ha tres catalans: Malián, Lamas i Pujadas. El conjunt de Lluís Teixidó va plantar cara en un bon primer temps contra un equipàs. Gerard Teixidó va tenir la primera ocasió clara en una directa aturada per Malián (3’) per una blava a Alves. El golejador del Porto es va rescabalar marcant l’1-0. Però l’equip local, que de fet figurava com a visitant, va empatar amb una directa executada per Burgaya (1-1). Miquel Estrada, el porter del Voltregà i heroi dissabte, es mantenia en estat de gràcia.

Hélder Nunes, amb un toc subtil, i Alves, de penal, van situar el 3-1. El Porto va optar per congelar el partit i el Voltregà li va prendre el pa del cistell. Una pilota penjada per Àlex Rodríguez i tocada per Burgaya a 2:40 del final (3-2) i un cacau de Teixidó a 1:45 (3-3) van provocar el deliri. Malauradament, Rafa Costa va fer el 4-3 a 1:16 i Hélder Nunes va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)