OK Lliga

El Barça supera el Reus Virginias en la primera meitat i s’estrena amb triomf (6-3)

Remunta un gol dels reusencs i al descans ja dominava per 4-1

El Barça ha sumat la seva primera victòria en la seva estrena en l’OK Lliga i ha derrotat el Reus Deportiu Virginias per 6-3 en un partit on ha remuntat el gol inicial dels visitants i ha encarrilat el partit en el primer temps amb un 4-1 al descans.

El Reus ha inaugurat el marcador amb un gol de Rojas en el minut quatre i el Barça ha reaccionat ràpidament. Després de desaprofitar una falta directa Rodrigues ha empatat en superioritat i amb els gols de Grau, Alabart i altre cop Rodrigues s’ha arribat al descans amb un 4-1. En la segona meitat els reusencs han tingut les seves oportunitats, han desaprofitat una falta directa i han enviat dues boles al pal. Els blaugrana no han transformat una falta directa i el marcador no s’ha mogut fins els darrers vuit minuts de partit. Barroso i Grau han situat el 6-1 i Aragonès Salvat han retallat una mica el resultat.

Els blaugrana han tingut les baixes de Llorca, lesionat el cap de setmana als inquiotibials de la cama dreta, Pascual amb la lesió de llarga durada i Sergi Fernández per la sanció que arrossega de la temporada passada. Els roig-i-negres han tingut l’absència d’Oruste per una lesió al adductor de la cuixa dreta.

El Noia Freixenet ha guanyat a la pista del Recam Làser Caldes per 2-4 amb dos gols de Xavi Costa i Martí Gabarró. Al descans s’ha arribat amb un 1-2. El Finques Prats Lleida s’ha imposat per un ajustat 6-5 al Pas Alcoi en un partit que ha estat molt intens en la segona meitat. Al descans els locals guanyaven per 4-1 i en la segona els alcoians els han fet patir. Nuno Paiva ha marcat tres gols pel Lleida i Gonzalo Pérez tres per l’Alcoi.

El Sant Just ha debutat a l’OK Lliga amb un empat a casa (3-3) contra el Parlem Calafell. En un partit ajustat ha anat per davant f fins el 3-2 i ha encaixat el gol definitiu de l’empat a dos segons del final. El Mataró ha perdut a casa contra l’Adiss Rivas per 3-5, un partit que dominava per 2-0 al descans. Miguel Cañadillas va fer tres gols pels madrilenys. L’Igualada Rigar no va poder fer res a la pista del Deportivo Liceo i va perdre per 6-1, després d’un bon partit dels gallecs en la segona meitat. Pablo Cancela va fer tres del Liceo.

La primera jornada no es completarà fins el dimarts 17 en que es jugarà el Garatge Plana Girona-Voltregà Movento Stern (21 h). El conjunt osonenc ha disputat aquest cap de setmana la copa Continental i per això es va ajornar.