OK Lliga

El Barça venç el Sant Just (1-4) i consolida el lideratge

El Lleida venç a la pista del Caldes ajustadament (3-4) i surt de la zona baixa

El Barça ha consolidat el lideratge a l’OK Lliga al guanyar a la pista del Sant Just, el segon classificat, per 1-4. L’enfrontament ha estat força anivellat en la primera meitat i els blaugrana han sentenciat en la segona meitat. El Sant Just s’ha avançat en els primers minuts, i el Barça no ha aconseguir donar la volta al marcador fins a quatre minuts del descans. En la segona meitat ha dominat més i ha sentenciat. Grau ha marcat dos gols pels blaugrana.

El Finques Prats Lleida s’ha imposat a la pista del Recam Làser Caldes per un ajustat 3-4. La primera meitat ha finalitzat amb un 1-0, i en la segona hi ha hagut una gran igualtat i la victòria s’ha decidit en l’últim minut amb un gol d’Ojeda, que n’ha fet dos en el partit.

El Reus Virginias ha superat el cuer, Las Rozas per la Mínima (4-5) en un partit que ha controlat però en el que mai s’ha pogut distanciar en el marcador. Casas ha fet dos gols pels reusencs. El Noia Freixenet ha cedit un empat a casa contra un lluitador Mataró (1-1) que ha aguantat molts minuts amb un 1-0 en contra i ha empatat a sis minuts del final. E Liceo, amb dos gols de Carballeira i dos de Torres ha derrotat per 4-2 el Garatge Plana Girona, i malgrat les baixes continua fort a casa. L’igualada Rigat-Alcoi i el Parlem Calafell-Voltregà Movento Stern es jugaran dimecres a les nou de la nit.