OK Lliga

El Girona visita el Reus, que es juga disputar la copa

Hoquei patins. És el primer partit amb el tècnic Xevi Garcia a la banqueta

El Garatge Plana Girona visita la pista del Reus Deportiu Virginias (12.30 h) en la darrera jornada de la primera vota de l’OK Lliga. El conjunt reusenc es juga la classificació per a la copa masculina, mentre que per als gironins serà l’estrena del nou entrenador Xevi Garcia a la banqueta. El nou tècnic de Girona considera que és una pista complicada i que molts equips s’hi deixaran punts. També manifesta: “I el Reus es juga la copa del Rei. No sabem si aquesta pressió serà bona o no per al Reus. Nosaltres hem de jugar amb això, hi hem d’anar a fer el nostre partit. Intentar fer les nostres coses a veure si ens surten bé, i si surten, ens donarà un punt de confiança.”

El Reus ocupa la sisena plaça amb 18 punts i ve de perdre a la pista del Lleida i empatar a casa contra el Caldes; això l’ha deixat lluitant per disputar la copa fins a l’ultim moment. Depèn de si mateix i un triomf el classifica. El Girona ha buscat un revulsiu amb el canvi d’entrenador per intentar sortir de la zona de play-out, dotzè, que ocupa ara.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)