OK Lliga

El Barça supera el Reus en la segona meitat (2-6)

El Girona sorprèn i guanya a la complicada pista del Voltregà (3-4)

El Barça ha superar el Reus Deportiu Virginias per 3-6 en un partit on s’ha distanciat en la segona meitat, i que ha donat inicia a la segona volta de l’OK Lliga. Els reusencs s’han avançat en el marcador i després d’empatar tot seguits els blaugrana s’han posat per davant abans del descans. En la segona meitat el Barça ha dominat més (1-4) i ha sumat la seva tretzena victòria, desena consecutiva. Pau Bargalló ha marcat dos gols. A més del partit,  s'ha fet un homenatge al jugador reusenc retirat  l'estiu passat Raül Marín, que va bastir una trajectòria plena d'èxits al Reus i que també va militar dues temporades en el Barça. Marín és el tercer màxim golejador històric de l'OK Lliga amb 503 gols.

El Garatge Plana Girona ha sumat una important victòria a la pista del Voltregà Movento Stern per 3-4. Els gironins han dominat forces minuts (1-4 en la segona part), i han sabut patir en els minuts finals. Jordi Burgaya ha fet els tres gols locals i Marc Vázquez n’ha marcat tres pels visitants. Des del canvi de tècnic i l’arribada de Xavi Garcia els gironins han sumat un empat i un triomf.

El Parlem Calafell ha guanyat per 2-0 el Senergy Renovables Sant Just i l’ha superat en la classificació. Arnau Xaus ha marcat dos gols en els primers sis minuts i a partir d’aquí els locals han sabut controlat el partit. Els visitants ho han intentat, però no han aconseguit marcar. L’Igualada Rigat ha empatat a casa contra el Liceo (5-5) en un partit anivellat i amb alternatives. Els igualadins han remuntat un 0-2 inicial i s’han posat per davant en el segon temps. Marc Rouze ha fet dos gols. El Finques Prats Lleida ha estat derrotat per 4-3 a la pista de l’Alcoi que ha controlat el partit. El Noia Freixenet, el segon, ha empatat a casa contra el Recam Làser Caldes (3-3), un partit que perdia a un minut del final. L’enfrontament ha estat disputat i s’ha arribat al descans amb un 2-2. El Mataró ha perdut per la mínima a la pista del Rivas (5-4) i és el nou cuer de la categoria. El partit ha estat anivellat i els mataronins han manat en el marcador, però han estat superats en els últims dotze minuts.