Més hoquei

El Barça es desfà de la UVT i se cita amb el Porto en la final Intercontinental (4-8)

El Barça ha complert els pronòstics amb solvència i ha derrotat la Unión Vecindal de Trinidad, el vigent campió de Sud-amèrica, per 4-8 –0-3 a la mitja part–en la segona semifinal de la copa Intercontinental que es juga al pavelló Aldo Cantoni de San Juan (Argentina). El seu rival en la final que es disputarà la matinada vinent hora catalana (1.30 per Esport 3) serà el Porto, el campió d’Europa, que ahir es va desfer amb una gran facilitat del Lomas de Rivadavia, el subcampió de Sud-amèrica, per 10-2. Els gols del conjunt blaugrana els han marcat Pau Bargalló (3), João Rodrigues (3) i el jove Eloi Cervera (2). João ha obert la llauna de penal després d’uns primers minuts incerts i molt intensos en què la UVT ha fet treballar de valent Carles Grau. A poc a poc, però, l’equip argentí s’ha anat esbravant i el conjunt d’Edu Castro ha imposat el ritme que més li ha convingut, amb atacs més pausats i accions per darrera de la porteria que han marejat els argentins. El Barça, a més, ha seguit pressionant i ha penalitzat les pèrdues locals, arribant al descans amb un eloqüent 0-3. Amb 1-4, la UVT ha tingut un penal que Sergi Fernández ha aturat –Carles Grau ha vist la blava i ha hagut de ser substituït– i el tram final del duel ha estat plàcid. L’exblaugrana Carlos López ha fet el 2-6 i l’ha celebrat amb molta emoció en el seu comiat de les pistes.