OK Lliga

Empat del Voltregà i el Noia (2-2) i golejada del Reus a l’Igualada (7-1)

Dos partits clàssics de l’OK Lliga han posat punt i final avui als duels de la dinovena jornada de l’OK Lliga fins al 18 de març en què es jugarà el partit Barça-Parlem Calafell, ajornat perquè el conjunt blaugrana va disputar el cap de setmana passat la copa Intercontinental.

El Reus Virginias ha derrotat l’Igualada Rigat per un contundent 7-1 i ha sumat el seu vuitè triomf en un curs fins ara complicat, amb gols d’Aragonès (2), Oruste (2), Salvat, Casas i Rojas i amb el jove Nil Viña de porter titular.

A l’Oliveras de la Riva, el Voltregà ha empatat davant del Noia Freixenet (2-2) –el segon classificat– i acumula quatre partits sense perdre des que va caure al Palau. Pels locals, han marcat Rodríguez i Burgaya, que ha fet el 2-2 a 4:38 del final, mentre que els gols dels visitants els han fet Salvadó i Rovira.

En els partits del cap de setmana, el Senergy Sant Just va assaltar la pista del Finques Prats Lleida (1-2). L’equip de la Terra Ferma és en zona de descens directe juntament amb el Mataró, que va caure a casa contra l’Alcoi (0-3). Els dos conjunt en zona de play-out de descens, el Garatge Plana Girona i el Rivas, van signar taules a Palau, un mal resultat pels gironins que, malgrat tot, tenen l’average guanyat amb els madrilenys perquè en la primera volta es van imposar per 1-4. El Recam Làser Caldes, per la seva banda, va caure contra el Deportivo Liceo (2-4), que es va situar provisionalment en el tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)