Copa

El Senergy Sant Just fa història superant el Calafell i jugarà la final (1-3)

El Senergy Renovables Sant Just ha fet història derrotant el Parlem Calafell (1-3), l’amfitrió, i s’ha convertit en el primer finalista de la copa 2024 en un duel entre dos equips que arribaven per primera vegada a les semifinals de la competició. Se les heurà amb el Barça, que ha guanyat el Voltregà (3-2). El partit més important de la història del Sant Just, conjunt que enguany disputa l’OK Lliga per primera vegada, ha tingut una caducitat ràpida perquè la final de demà (20 h) diumenge el superarà. Edu Fernández (2), jugador franquícia amb 42 anys, i Gerard Miquel han fet els gols dels de Mia Ordeig, el tècnic que ha sabut trobar l’equilibri entre la veterania i la joventut. El miracle del Sant Just és ben viu.

Miras, que ha jugat la copa amb una suspensió cautelar de la sanció, ha deixat la pista quan s’havia jugat poc més d’un minut per lesió i el Calafell l’ha notat a faltar. Després de deu minuts sense faltes, el jugador del Sant Just Cabezas ha vist la blava (11’). Xaus ha llançat la directa però Deitg ha aguantat fins a l’infinit i ha aturat la bola. El conjunt de Mia Ordeig ha sobreviscut a la superioritat local. Domènech ha vist la blava en el minut 17 i Pujalte, l’especialista del Sant Just, no ha trobat la fórmula de vèncer Gerard Camps, que ja havia estat fonamental dijous en el duel de quarts contra el Noia. Escala també s’ha s’ha afegit a la nòmina de jugadors amb blava i l’ultraveterà Edu Fernández ha fet un aixeca i pica de manual en la directa (0-1 en el 18’). Un cacau de l’andorrà Gerard Miquel, a més, ha acabat d’il·lusionar al Sant Just (0-2 en el 28’) i de pressionar l’amfitrió. Xaus ha rescatat el conjunt penedesenc (1-2 en el 31’) en un Joan Ortoll ple de gom a gom en plena ebullició. El Calafell ha premut l’accelerador. Ordeig ha demanat temps. I Edu Fernández ha tornat a sucar amb un tret imparable (1-3 en el 36’) apaivagant la reacció calafellenca. Deitg i la defensa visitant han malbaratat els intents dels locals, tot i que Camps també s’ha hagut de lluir en contraatacs molt clars amb el seu equip abocat. Crespo ha vist la blava a 5 segons del final però Xaus tampoc ha marcat en la directa i el deliri ha esclatat entre la nombrosa afició del Sant Just.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)