OK Lliga

El Barça i el Reus guanyen el primer partit dels quarts del ‘play-off’

Els blaugrana superen per 3-1 el Sant Just i el Reus s’imposa per 3-0 al Calafell

El Barça i el ReusDeportiu Virginias han sumat la primera victòria en els quarts de final del play-off pel títol de l’OK Lliga. Els blaugrana han superat per 3-1 el Senergy Renovables Sant Just, mentre que els reusencs s’han imposat per 3-0 al Parlem Calafell. El Reus jugarà segon partit d’aquesta eliminatòria al millor de tres enfrontaments el dissabte 25 (17 h) a la pista del Calafell, i el Barça jugarà el diumenge 26 (16.15 h) en el pavelló del Sant Just.

Primer temps ajustat

El partit entre el Reus i el Calafell ha estat molt disputat i anivellat en la primera part i malgrat que han tingut ocasions s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. En el minut tres de la segona meitat Martí Casas ha avançat al reusencs i a onze minuts del final Maxi Oruste ha anotat el segon (2-0). El Calafell ha disposat d’un falta directe a deu minuts del final, però Arnau Xaus l’ha enviat fora. El Calafell ha atacat sense porter al final, i a mig minut per acabar Maxi Oruste ha fet el 3-0 a porteria buida. El Reus ha tingut les baixes per sanció de Sergi Aragonès, dos partits, i David Gelmà, cinc partits, pels incidents del duel contra el Lleida en la penúltima jornada de lliga.

Inici amb gols

Pau Bargalló ha marcat dos gols en els primers sis minuts de partits i ha encarrilat la victòria. El Barça ha disposat d’ocasions, però no les ha transformat i a un minut del descans Edu Fernández ha marcat el 2-1. La segona meitat ha estat més anivellada i el Sant Just ha disposat d’ocasions per empatar i Joan Pujalte ha enviat una falta directe al pal. João Rodrigues ha marcat el 3-1 de penal a un minut del final, i Pau Bargalló ha desaprofitat una falta directe a pocs segons per acabar. Sergi Panadero ha estat baixa d’última hora per una lesió en els isquiotibials de la cuixa esquerra.