OK Lliga

Ivan Sanz (Generali Palau) tancarà la seva carrera de tècnic a final de curs

El tècnic asturià establert a Catalunya Ivan Sanz (Mieres, 1974), que dirigeix al Generali Palau, ha anunciat amb una carta de comiat a través de les xarxes socials que posarà punt i final a la seva carrera d’entrenador a final de curs. “Després de molts anys dedicats a aquest esport que tant m’ha donat, sento que ha arribat el moment de tancar aquest capítol de la meva vida.”

Sanz té el darrer repte de guanyar l’OK Lliga femenina amb el Palau, que ha d’afrontar a partir de dissabte les semifinals contra el Vila-sana Coop d’Ivars. L’equip vallesà ha estat el millor en la fase regular i també va aixecar el títol de copa. Amb el Palau també va guanyar l’OK Lliga i la lliga europea 2021/2022 i la supercopa. Abans, havia conquerit la CERS amb el Mataró el 2009, en un curs paradoxal en què l’equip maresmenc va combinar el títol europeu amb el descens. L’actual entrenador del Palau també va ser quatre anys seleccionador espanyol sub-17 i l’any 2016 va guanyar el títol europeu de la categoria. També va assolir tres subcampionats. Va començar a jugar de porter de petit, i va venir a Catalunya a estudiar la carrera universitària que volia, i també per jugar a hoquei. Una lesió a l’esquena va fer que es retirés als 23 anys, va començar a fer d’entrenador en el Sants-Montjuïc i ja suma 26 anys a les banquetes, en els quals també ha passat pel Voltregà, l’Igualada, el Maçanet i el Barça.

Sanz es mostra agraït a tots els equips pels quals ha passat durant el seu “increïble viatge”. Cita igualment en el capítol d’agraïments als jugadors i jugadors que ha tingut les seves ordres i als companys del cos tècnics per la seva “lleialtat i confiança”. També té un record especial pel Club Patín Mieres, el club on va començar i per Keko Iglesias, “el que més coses m’ha ensenyat i que més ha influït en la meva carrera”. De la mateix manera, rememora els moments delicats, més que no pas els triomfs: “El que més recordo són els equips que es van unir i van lluitar junts en els moments difícils”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)