OK Lliga

El Vilafranca també sap derrotar el Barça

Hoquei sobre patins. Els locals es van avançar amb un 4-1 amb molt d'encert en les jugades de bola aturada

El Cafés Novell Vilafranca també va saber com derrotar el Barça Lassa, que va encaixar la seva segona derrota en l'OK lliga en només una setmana. Els vilafranquins van mostrar molt d'encert en les jugades de bola aturada i es van avançar amb un 4-1 després de transformar un penal en els primers minuts –Edu Fernández– i dues faltes directes magníficament executades per Roger Rocasalbas. Els blaugrana havien empatat a un gràcies a Sergi Panadero, però van tenir moltes dificultats per superar la defensa local, que canviava d'individual a rombe, i també gràcies al seu porter Gerard Camps, que va tenir una brillant actuació. Amb l'empat es va arribar al descans. En la segona meitat, el Vilafranca va fer tres gols en vuit minuts, però no va sentenciar el partit. El Barça va intentar remuntar, va assetjar un cop i un altre la porteria local i va tenir ocasions. Lucas Ordóñez i Pablo Álvarez van fer dos gols (4-3) en dos minuts i el Barça va buscar l'empat en els darrers sis minuts. Aquest, però, no va arribar, i el Vilafranca va guanyar. L'equip penedesenc es manté invicte i acumula els mateixos punts que els blaugrana.

VILAFRANCA 4 BARÇA 3

CAFÉS NOVELL VILAFRANCA: Camps, Vázquez, Rocasalbas, Edu Fernández i Navarro –inicial–; Galán i Rubén Fernández. FC BARCELONA LASSA: Egurrola, Gual, Panadero, Ordóñez i Álvarez –inicial–; Costa, Eduard Lamas i Barroso. GOLS: 1-0 (3') Edu Fernández, de penal. 1-1 (9') Panadero. 2-1 (29') Rocasalbas, de falta directa. 3-1 (32') Rubén Fernández. 4-1 (37') Rocasalbas, de falta directa. 4-2 (42') Ordóñez. 4-3 (44') Álvarez, de falta directa. ÀRBITRES: I. González i A. Tavera. FALTES: 18 del Vilafranca i 19 del Barça.