Més hoquei

RICARD MUÑOZ

TÈCNIC DEL BARÇA LASSA

“És la copa de l'equip, el fruit de molta feina”

ESTAT ÀLGID

“Enguany hi hem arribat molt bé. Els darrers anys no havia estat una prioritat”

SOLIDARIS

“Els jugadors tenen molt clar que l'equip està per sobre de les individualitats”

“Hem fet una competició molt seriosa. Hi hem arribat en un bon moment de forma i hem estat molt sòlids. És la copa de l'equip, no només a la pista, sinó també a fora, fent pinya”, explicava satisfet Ricard Muñoz mentre corria el cava després d'un 4-1 prou clar que permetia al Barça recuperar la supremacia i alçar el vintè títol de copa.

Malgrat ser un equip farcit de figures internacionals, el conjunt de Ricard Muñoz va mostrar un esperit defensiu inapel·lable durant tota la competició: “Hem estat molt organitzats i molt solidaris a la pista i això ens ha dut a guanyar el títol. És el fruit de molta feina. Feina als despatxos, feina a la pista. Però sobretot d'un grup de jugadors que tenen molt clar que l'equip està per sobre de les individualitats.”

Respecte a la final, el tècnic, que enguany ja havia celebrat abans la copa Continental i la supercopa, tenia clar que el Barça havia marcat el ritme: “Hem portar el partit on nosaltres volíem i, a més, hem sabut rendibilitzar les accions a bola aturada, que forma part del joc. Nosaltres hem estat encertats i ells, no. Això ens ha ajudat a decantar el partit.” Respecte a l'evolució del grup. Muñoz té clar el procés d'evolució del seu equip aquest curs: “Hem anat millorant durant la temporada i hem arribat molt bé a la copa. Potser els darrers anys no havia estat una prioritat en la preparació, però ara hi hem arribat molt sòlids. Hem arribat a la copa en un moment de maduresa molt gran.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)