Més hoquei

La lliga catalana es consolida

Hoquei sobre patins. Ja s'han format els grups de la competició, que començarà el 23 d'agost i servirà com a pretemporada per la majoria d'equips que disputaran l'OK Lliga

La recuperada lliga catalana s'està consolidant i, després d'haver-se disputat una edició la temporada passada després de setze anys sense jugar-se, torna aquesta pretemporada. Tretze dels setze equips de l'OK Lliga 2016/17 la disputaran, i només queden fora els dos equips gallecs –el Liceo i el Cerceda– i l'Alcobendas madrileny. Tal com va passar la temporada passada, l'Alcoi sí que hi serà present.

Els tretze equips de la lliga catalana s'han dividit en tres grups de tres equips i un de quatre. La competició començarà el dimarts 23 d'agost en els grups A, B i D, mentre que en el C el primer partit es jugarà el divendres 26. La fase de grups acabarà 30 d'agost per als tres primers grups i el 3 de setembre per al D. Els dos primers de cada grup es classificaran per als quarts de final, que està previst que es disputin el 6 de setembre. Els quatre guanyadors es classificaran per a la final a quatre, que es jugarà el divendres 9 i el dissabte 10 de setembre en un lloc que encara s'ha de determinar.

La temporada passada la final la van jugar el Moritz Vendrell i el Barça Lassa, i els penedesencs van aconseguir el títol en els penals (7-7 i 2-1).

Grup A
Barça Lassa
Noia Freixenet
CP Voltregà
Grup B
CP Vic
Igualada Calaf Grup
Enrile Pas Alcoi
Grup C
Reus Deportiu
Recam Làser Caldes
ICG Software Lleida
Grup D
Moritz Vendrell
Cafès Novell Vilafranca
CP Manlleu
Citylift Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)