Atletisme

Romeo i Naumov, els millors

Atletisme. El fondista lloretenc torna a dominar en el cros de Girona i la migfondista barcelonina supera Marina Guerrero, que perd la seva primera cursa

Jonathan Romeo (Lloret la Selva) i Zoya Naumov (AA Catalunya) van imposar-se ahir en la 19a edició del cros Ciutat de Girona, que es va disputar al circuit de les Ribes del Ter. Per al selvatà Romeo el triomf no va ser una sorpresa. Aquesta temporada és el gran dominador del circuit gironí i pot ser una de les revelacions en el campionat de Catalunya. En canvi, per a Naumov, va ser el primer triomf, en què va desbancar la banyolina Marina Guerrero, fins ara intractable.

La cursa masculina va tornar a ser un monòleg de Romeo, tot i que el seu company Boubcar Sabaly (primer promesa) va mirar de seguir-lo en la primera part de la prova. El podi gironí el va completar el baixempordanès Soufianne Mahboub (AA Palamós). El duel en la cursa femenina entre Naumov i Guerrero –totes dues amb formació acadèmica i esportiva als Estats Units– es va resoldre a favor de la primera per la seva velocitat final. Naumov és, de fet, una de les millors especialistes catalanes dels 800 m, distància en la qual és l'actual campiona d'Espanya en pista coberta i una de les principals rivals de l'olímpica Esther Guerrero, la germana de Marina. Anna Quílez (Lloret la Selva) va ser tercera en el podi, molt a prop, aquesta vegada, de Guerrero, la seva rival en el circuit gironí.

Les victòries gironines en les curses de promoció se les van adjudicar Jofre Roca (GEiEG), en infantils; Nil Sala (CN Olot), en benjamins; Paula Figueras (Santa Cristina), en prebenjamins, i Gerard Cabero (GEiEG), també en prebenjamins.

Absoluta masculina
1r. J. Romeo (Lloret la Selva)
23:21
2n. B. Sabaly (Lloret la Selva)
23:42
3r. S. Mahboub (AA Palamós)
23:48
4t. J. Hurtado (AA Catalunya)
23:52
5è. J. Domingo (UA Barberà)
24:19
Absoluta femenina
1a. Z. Naumov (AA Catalunya)
13:46
2a. M. Guerrero (CA Manresa)
13:54
3a. A. Quílez (Lloret la Selva)
13:58
4a. E. Guerrero (CA Manresa)
14:04
5a. M. Moya (CA Vic)
14:09
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)