Handbol

Handbol

Nou catalans en la preselecció per a l’europeu de Croàcia

Handbol. Jordi Ribera fa pública la llista de 28 convocats, que es reduirà a 16 abans de la competició continental, al principi del gener

El seleccionador Jordi Ribera va fer pública ahir la llista de 28 convocats per a l’europeu de Croàcia, en què figuren nou catalans. La llista s’ha de reduir a 16 abans de la competició continental, al principi de gener. Els nou catalans preseleccionats són: Víctor Tomàs, Viran Morros, Valero Rivera i Aitor Ariño (FC Barcelona Lassa), Adrià Figueras (Fraikin BM Granollers), Joan Cañellas (Vardar), David Balaguer (Nantes) i Ferran Solé i Arnau García (Tolosa). El Barça és el club que hi aporta més jugadors perquè, a més dels quatre catalans, no hi falten dos habituals: el porter del planter Gonzalo Pérez de Vargas i el central asturià Raúl Entrerríos. La selecció espanyola debutarà en l’europeu el 13 de gener a Varazdin contra la República Txeca. Els altres rivals de grup són Dinamarca i Hongria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)