Handbol

El Granollers renova Adrià Figueras fins al 2020

Handbol. El pivot, campió d’Europa amb la selecció espanyola, tenia ofertes econòmiques rellevants de les grans lligues europees

El Fraikin Granollers s’ha assegurat la continuïtat del seu jugador més cobejat, el pivot barceloní Adrià Figueras, campió d’Europa amb la selecció espanyola el passat mes de gener. Figueras (1988) va arribar al Granollers el 2014 i la seva progressió va ser meteòrica fins a convertir-se fa dues temporades en el millor jugador de l’Asobal. El club temia, lògicament, que alguna de les grans lligues europees se li emportés un altra dels seus jugadors de referència, com ja havia passat en temporades anteriors amb Álvaro Ruiz, Ferran Solé i Arnau Garcia, que defensen ara els colors del Tolosa a la lliga francesa.

Figueras havia reconegut en una entrevista a l’Esportiu que tenia ofertes de França, però també d’Alemanya, Dinamarca i Portugal però que estava molt a gust a Granollers. “Sempre m’he mogut per alguna cosa més que els diners; estic molt a gust i m’agradaria continuar”. El president del club, Josep Pujadas, també va reconèixer que oferirien sobretot l’estabilitat del projecte.

El Fraikin Granollers es troba en el moment clau de la temporada. Gràcies a la victòria de diumenge contra el Chámbery es va assegurar un lloc en els quarts de final de la copa EHF, competició que aspira a tornar a jugar la temporada vinent. L’equip és tercer a la lliga i encara té possibilitats, fins i tot, de competir per una plaça per la lliga de campions amb l’Ademar, que és segon amb quatre punts més. Amb tot, l’equip necessita demà una victòria contra el Bidasoa per retenir el tercer lloc, ja que el Logroño i l’Anaitasuna estan a un punt i el Guadaljara, l’Osca i el Ciudad Encantada, a dos.

Figueras torna a ser aquesta temporada el màxim golejador del seu equip a la lliga (113 gols) amb una eficàcia del 75 per cent en els seus llançaments, la majoria des dels sis metres, on és un dels millors especialistes europeus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)