Atletisme

Markus Rehm brilla a l’Hospitalet

Atletisme. El saltador alemany va volar fins a 8,10 m en el míting internacional, que va aplegar uns 250 atletes, i va tornar a demostrar que és una de les cites de referència de l’esport paralímpic

El saltador alemany Markus Rehm va complir els pronòstics i es va convertir en un dels protagonistes del 13è míting internacional Kern Pharma, Gran Premi Sauleda per a atletes amb discapacitats. Tot i la pluja que va caure durant bona part de la jornada de dissabte al Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord, Rehm va volar fins a 8,10 m i no va deixar cap possibilitat als seus dos rivals, Jean-Baptiste Alaize (6,97 m), que va establir una nova plusmarca francesa, i l’holandès Ronald Hertog (6,79 m). Aquests tres atletes són els mateixos que van pujar al podi en el mundial de Londres del 2017 en la categoria F44 (amputats).

El velocista de la Selva del Camp Gerard Descarrega, campió paralímpic i mundial en 400 m d’atletes cecs (T11), va canviar aquest cop la volta a la pista pel fossar de llargada i en va quedar prou satisfet. “Una nova experiència en la qual em queda molt per millorar, però estic molt content amb el resultat”, va escriure a través de les xarxes. Va saltar 6,25 m.

El míting va aplegar uns 250 atletes de 15 països, i va tornar a demostrar que és una de les cites de referència en l’atletisme paralímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)