Més esport

GENÍS GRAU

TRIATLETA

“De Sant Feliu de Guíxols m’agrada molt el circuit”

El garrotxí recorda la prova del Xaloc: “És un dels més durs. Al meu pare li agradava el córrer per anar atrapant la gent”

Genís Grau (Castellfollit de la Roca, 1994) competeix en el circuit ITU des del 2011 i és un dels triatletes locals de referència. Fill d’Isidre Grau, un dels pioners de la disciplina al país, ha disputat les cites internacionals de Las Palmas i Melilla corresponents a la copa d’Europa un cop superada la lesió que el va tenir tres mesos sense córrer i apunta els seus següents objectius, els campionats de Catalunya a Mataró i l’estatal a Banyoles.

Ve d’una lesió, com es troba? Recuperat del tot, ja?
Sí, ara ja està, m’ha costat agafar la forma però torno a estar bé.
Com li va la temporada? Aquí a Sant Feliu no hi deu ser...
Bé, la temporada de moment força bé. Vinc d’acabar la copa del Rei per equips, a Múrcia, el cap de setmana passat. Ara vaig a França i després a Mataró, que és el campionat de Catalunya esprint. Després amb El Prat a Pulpí, a França dues vegades més amb el Monluçon, que competeixo amb ells a la primera divisió, abans del campionat estatal de Banyoles.
Corre amb el Prat, amb un altre club a França... Ara es competeix molt per equips i en la modalitat de relleus. És per la inclusió en el programa olímpic?
Hi té relació, però la selecció s’hi emportarà els que es classifiquin per disputar la prova individual en els propers Jocs Olímpics, a Tòquio. Ara ho estan fent a tot arreu per promocionar-ho. Però està molt bé, els relleus a mi m’agraden molt: és molt emocionant i estratègic.
A Sant Feliu de Guíxols segur que hi ha competit... I fins i tot el seu pare hi devia córrer no?
Sí, és clar, a mi m’agrada molt el circuit. Fa molta pujada en la bici i és dur, és un dels més durs que hi ha en triatló i està molt bé. El meu pare també la va fer, és clar, i el que diu és que li agradava molt perquè en el córrer a peu és tot molt recte i podia veure com anava atrapant la gent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)