Ciclisme

Mireia Trias i el Catema.cat, campions

Ciclisme. Van guanyar la copa estatal en la categoria júnior, amb triomf d’Ariana Gilabert en la darrera cursa, ahir sota un gran diluvi

“Ha estat una cursa dura per les condicions, amb la pluja hi havia com rius i era tot molt estrany” va dir Mireia Trias (Catema.cat) després de guanyar la copa estatal femenina en la categoria júnior, un cop disputada La Burundesa, la darrera cita del calendari disputada ahir sota un autèntic diluvi a la localitat navarresa de Sarriguren. El conjunt del CC Baix Ter es va adjudicar també la classificació per equips i, Ariana Gilabert, va ser la vencedora de la cursa d’ahir, reduïda a menys de 40 quilòmetres.

“Per a mi aquest triomf suposa agafar confiança per a l’any que ve perquè era el meu darrer any de juvenil i ja no s’hi torna, a aquesta categoria. N’he gaudit i he après que no es pot guanyar sempre, que s’ha de tenir una mica de sort i moltes ganes de lluitar”, exposava Trias, que es va limitar a vigilar de prop els moviments de Carolina Esteban (Tricrazy Madrid), que en el darrer revolt va caure. També va anar a terra la mateixa Trias, a mitja cursa i a conseqüència de l’aigua que va impedir disputar la cursa cadet.

Gilabert va ser la més ràpida a la línia d’arribada i Trias va entrar a 11 segons. En la categoria elit, la sub-23 Iuruni Blanco (Catema) va entrar en l’escapada i va acabar vuitena absoluta i segona de la seva categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)