Natació

L’or en els 25 km, per a Kristof Rasovszky

Natació. L’hongarès va avantatjar d’un sol segon el rus Kirill Beliaev i Pol Gil va ser el dissetè

Kristof Rasovszky va guanyar, per un sol segon, la prova dels 25 quilòmetres; la gran marató de resistència per als nedadors d’aigües obertes al llac Lomond que tancava el campionat d’Europa de natació. L’hongarès de 21 anys va aconseguir el seu tercer podi europeu, després de guanyar també l’or en els 5 quilòmetres i la plata en els 10.

Rasovszky va tocar el panell de l’arribada després de 4h57:53.5 i amb un sol segon respecte del rus Kirill Beliaev. L’italià Matteo Furlan va ser tercer a 2,2 segons, mentre que el francès Axel Reymond, campió del món de la distància, va ser quart després de rellevar-se amb Kristof Rasovszky al capdavant de la cursa. També va estar al davant el nedador de la selecció estatal Alberto Martínez, en els quilòmetres 11 i 13, fins que les acceleracions el van deixar enrere. Pol Gil (CN Vallirana), 28è en la prova dels 10 quilòmetres, va tancar la prova amb 5h06:14.8 en el dissetè i últim lloc –19 homes van prendre la sortida.