Tennis

La primera amb 37 anys complerts

Tennis. Roger Federer torna a la competició després del seu aniversari i d’un mes sense jugar i guanya l’alemany Gojowczyk a Cincinnati. El tercer favorit, Aleksander Zverev, cau derrotat

El suís Roger Federer va tornar a la competició un mes després de la seva darrera derrota, a Wimbledon, i va guanyar en la segona eliminatòria del Masters 1.000 de Cincinnati l’alemany Peter Gojowczyk per un doble 6-4. Aquesta va ser la primera victòria de Federer amb 37 anys, perquè el passat dia 8 va ser el seu aniversari. El número dos mundial i segon favorit del torneig va tornar a mostrar un bon joc, va guanyar en una hora i dotze minuts i el seu pròxim rival en els vuitens de final serà l’argentí Leonardo Mayer.

El tercer cap de sèrie, l’alemany Alexander Zverev, va ser eliminat per l’holandès Robin Haase, que va saber remuntar i el va guanyar per 5-7, 6-4 i 7-5. Una de les revelacions de la temporada, el grec Stefanos Tsitsipas, va caure a la primera contra el belga David Goffin per 7-5 i 6-3, mentre que el serbi Novak Djokovic (10) va saber remuntar contra el francès Adrian Mannarino i es va imposar per 4-6, 6-2 i 6-1.

La campiona, eliminada

En el quatre femení d’aquest Masters 1.000 de Cincinnati va ser eliminada la campiona de l’any passat, Garbiñe Muguruza. La setena favorita va encetar la defensa del títol contra la ucraïnesa Lesia Tsurenko i va ser derrotada per 2-6, 6-4 i 6-4. En el segon i el tercer set va tenir avantatges que no va saber aprofitar. La nord-americana Serena Williams, guanyadora dos cops del torneig, que ser eliminada en el seu segon partit. Va perdre per 6-3, 2-6 i 6-3 contra la txeca Petra Kvitova (8). La tercera cap de sèrie, la nord-americana Sloane Stephens, no va tenir cap problema per vèncer l’alemanya Tatjana Maria (6-3 i 6-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)