Més esport

Triomf d’Àlex Vidal a Figueres

Escacs. L’MF de l’Olot va ser el vencedor de l’obert internacional Miquel Mas, amb 8,5 punts i un més que l’MI francès del Figueres Olivier Touzane. L’MF lleidatà Ferran Solé va ser tercer

El mestre FIDE olotí Àlex Vidal va ser el vencedor del 19è Obert Internacional de Figueres Memorial Miquel Mas, amb 8,5 punts de 9 possibles i després que el jove MF lleidatà Ferran Solé li arrenqués mig punt en la vuitena ronda. Vidal va arribar a la darrera amb mig punt de marge respecte a l’MI francès del Figueres Olivier Touzane –segon amb 8 punts– i va guanyar amb blanques el jove alt-empordanès David Núñez, setè. Touzane i el MC Emili Colls van fer taules en la darrera partida i el francès va acabar segon amb 7,5 mentre el figuerenc era cinquè amb 6. L’MF Ferran Solé va ser tercer amb 6,5 punts; els mateixos que Francesc Parramon (Gerunda).

A més del triomf de Vidal, l’Olot també es va apuntar l’Actiu Territorial mitjançant el mestre Català Pol Sabrià amb 8 punts de 8 possibles. Sergi González i Xavier Saurina (Gerunda) van ser segon i tercer.

L’obert de Figueres va tancar una edició més modesta que l’anterior, amb tres titulats internacionals a la competició (11 el 2017) i 2.850 euros en premis en el grup absolut. Aran Gasull (Tres Peons de Barcelona) va guanyar el setè obert infantil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)