Patinatge

Sis patinadors i sis grups de xou catalans, en el mundial

Patinatge. Es disputa a La Vendée, França, fins al dissabte 13

Sis patinadors i sis grups de xou catalans disputaran el mundial que es farà fins al dissabte 13 al Vendéspace de La Vendée, a França. Aquest dissabte competiran els grups petits amb la presencia de l’Aldea –subcampió d’Europa– i el Maçanet, i tancaran el campionat el dissabte 13 els quartets amb el Lliçà de Vall i els grups grans, en què el CPA Olot –campió europeu– buscarà el dotzè títol mundial. També hi seran el CPA Girona, campió estatal i tercer d’Europa, i el Reus Deportiu.

En el patinatge artístic individual el primer a competir, el diumenge 7, serà Pau Garcia (Reus Deportiu) en la categoria júnior. Ja en la competició sènior, Marina Gibaja (CPA Santa Eugènia de Berga) començarà el solo de dansa el dimarts 8, i el divendres 12 es repartiran les medalles sènior amb el programa lliure. En categoria femenina hi seran Carla Escrich (Caldes d’Estrach), tercera de l’europeu, i Noemi Isla (PA Cadí), i en la masculina el campió d’Europa Pere Marsinyach (Foment Cardoní) lluitarà pel títol mundial i l’acompanyaran Llorenç Álvarez (CPA Ripollet) i el madrileny del Reus Deportiu Sergio Canales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)