Handbol

Catalunya, a tres finals de l’estatal

Handbol. Les seleccions catalanes cadet femení, infantil i juvenil masculí lluitaran avui pel títol

Tres de les cinc seleccions catalanes que van disputar les semifinals es van classificar ahir per lluitar pel títol en el campionat d’Espanya de seleccions que s’està disputant a Valladolid. Els conjunts cadet femení, infantil i juvenil masculí van guanyar els seus partits, van passar a la final i avui buscaran la medalla d’or i el títol de campió. Els equips infantil i juvenil femení van ser derrotats i lluitaran per la medalla de bronze.

La selecció catalana infantil masculina va ser superior a la del País Valencià i la va guanyar per un clar 29-22. Avui disputarà la final contra Astúries (11:15 h). El combinat asturià va derrotar ajustadament la selecció de Madrid per 22-21. L’equip català juvenil masculí va accedir a la final després de derrotar Castellà i Lleó per 25-21 i el seu rival en la lluita pel títol serà el País Valencià (13 h). Els valencians van derrotar en l’altra semifinal Madrid per 28-23. La selecció catalana cadet femenina va guanyar Andalusia per un clar resultat de 32-26 i en la final de demà es trobarà Galícia (10.45 h). El conjunt gallec va eliminar l’equip de Madrid per un altre resultat clar, 31-24.

Sense final

L’equip infantil femení va caure en la semifinal contra el País València per 20-25 i buscarà la medalla de bronze enfrontant-se a Castella-la Manxa, mentre que el conjunt juvenil femení va caure davant Navarra per 28-37 i lluitarà per la tercera plaça del podi contra Astúries. La selecció catalana cadet masculina va ser derrotada en el partit del cinquè al vuitè lloc per Navarra (28-29) i avui jugarà per poder finalitzar en la setena posició contra Aragó.

BUSQUEN EL PODI

Els equips infantil i juvenil femení jugaran el partit per la medalla de bronze
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)