Futbol sala

L’Industrias allarga la mala ratxa (5-2)

Futbol sala. El conjunt colomenc fa un bon partit a Cartagena però acaba perdent i enllaça sis jornades sense guanyar i ha sumat només un punt dels últims divuit

L’Industrias encadena sis jornades sense guanyar. Els colomencs han rebut avui massa càstig a la pista d’un Cartagena que no ha fet res extraordinari per a endur-se el triomf.

En el primer temps, l’Industrias ha dut la batuta del duel. Generant ocasions i trepitjant terreny contrari però sense massa profunditat. Els dos porters –Raúl pels locals i Cristian pels colomencs– han fet lluir les seves millors habilitats i han mantingut l’empat a zero inicial fins al descans.

Després, vint minuts d’alternatives. El Cartagena ha posat una marxa més i ha pressionat la sortida de pilota de l’Industrias. Això ha provocat un error en la creació de Ximbinha que ha acabat amb un contraatac que ha suposat l’1-0. El mateix Ximbinha s’ha encarregat d’esmenar la seva falta i ha fet l’empat poc després en un contraatac elèctric dels colomencs. El gol ha donat ales a l’Industrias que ha vist premiat el seu esforç amb el segon gol. David ha robat una bola i ha servit la diana a Verdejo amb safata. Eren els millors moments del conjunt colomenc que ha fet mèrits per eixamplar les distàncies.

Aleshores, però, canvi de guió i més alternatives. Maico ha estat expulsat per evitar amb les mans un gol gairebé fet del Cartagena. El posterior penal l’ha transformat Bateria que, instants més tard, amb una rematada deliciosa ha tornat a posar per davant el seu equip. L’Industrias ha sabut reaccionar tot i la falta d’efectius –l’equip arribava a la cita amb quatre jugadors imprescindibles lesionats– i jugar només amb dues rotacions. Ha generat ocasions l’equip colomenc però s’ha trobat un Raúl inspiradíssim que ho ha aturat tot. I quan els catalans ho han provat amb Ximbinha de porter jugador, el Cargatena ha sentenciat. Eka i Raúl Canto han marcat a porteria buida i han fet gran la ferida d’un Industrias que enllaça cinc derrotes consecutives i només un punt dels últims divuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)