Waterpolo

El CN Sabadell ja és als quarts de l’Eurolliga femenina

El CN Sabadell Astralpool i el CN Sant Andreu han saldat la segona jornada de la primera fase de l’eurolliga femenina de waterpolo amb sengles triomfs que els permet encarrilar l’accés a l’eliminatòria de quarts de la màxima competició continental. En el cas del conjunt vallesà, les victòries contra el Rapallo (9-17) i davant del Dunaujvaros (13-7) li asseguren un dels dos primers llocs del grup B, que són els que donen accés als quarts. L’objectiu ara és el d’assolir la primera plaça, que propicia un emparellament més favorable de cara en la propera eliminatòria. Per aconseguir-ho, caldrà que demà a la tarda (18.00 h) les sabadellenques superin el Vouliagmeni grec –l’altre favorit del grup– coincidint amb l’últim duel que tenen en aquesta fase.

Pel que fa al CN Sant Andreu, que és l’amfitrió del grup A, ha golejat el ZVL-1886 Leiden d’Holanda (12-3) per tal de consolidar-se en la segona plaça amb sis punts. En aquest sentit, el calendari pendent permet donar a l’equip dirigit per Javier Aznar com a virtualment classificat per als quarts i ara el repte passa per apartar de la primera plaça al Kirixi, vigent campió d’Europa, Tots dos equips es veuen les cares aquesta tarda a la piscina Pere Serrat (18.30h).

Pel que fa a La Sirena CN Mataró, que aquest vespre ha debutat en el grup C, no ha tingut opcions contra el poderós Olympiacòs i ha encaixat un 5-12. L’equip maresmenc es juga bona part de les seves aspiracions en el duel d’aquesta tarda contra l’amfitrió, el Padova (19.00 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)