Més esport

Cartell de luxe en el català

Pàdel. El campionat per equips es juga des de demà i fins diumenge al CT Tarragona amb la presència de primeres figures: Bela, Tapia, Jardim, Botello, Sanmartí, Ari, Sainz, Triay i Salazar

El campionat de Catalunya per equips, que aplegarà als sis millors conjunts masculins i als vuit millors femenins es jugarà des de demà dijous (21 h) i fins diumenge a les pistes del CT Tarragona. Les eliminatòries es juguen al millor de cinc punts simultàniament en cinc pistes En la competició masculina el RCT Barcelona (1) i el Polo A (2) passen directament a les semifinals de dissabte. El Cercle Sabadellès s’enfrontarà al Terrassa Sports i el CT Tarragona se les haurà contra el CT La Salut. En noies, els encreuaments són: Star’s Padel (2)-Padel Osona; CT Tarragona-CT Laietà; CT Castelldefels- RCT Barcelona A i RC Polo B-RC Polo A (1). Els vigents campions són els equips del Polo, que parteixen com màxims favorits. En noies, l’equip barceloní té a les seves files entre d’altres a la reusenca Ari Sánchez, la barcelonina Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay i les madrilenyes Ale Salazar Marta Ortega, totes cinc figures del pàdel mundial. Si no hi ha res de nou, el campionat presenta l’al·licient de l’estrena de la nova parella formada per Sánchez i Salazar. En l’equip masculí hi figura Fernando Belasteguin, jugador mític que durant 15 anys va ser al capdamunt del circuit mundial i que l’any passat es va perdre molts tornejos per lesió. Al seu costat hi seran, entre d’altres, el català Rubén Rivera, el jove valor argentí Agustín Tapia o el veterà brasiler Marcello Jardim –tots dos junts van meravellar l’any passat en el WPT de Badalona–. El Polo també compta amb el jove valor del pàdel català Marc Quílez i amb el gironí Gerard Company. També hi prendrà part, defensant els colors del RCT Barcelona, Enric Sanmartí, el millor jugadors català de tots els temps. L’acompanyen jugadors de la talla d’Uri Botello, Hector Javier Escalante, Toni Bueno, Jordi Juan i David Luque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)