Que passi el següent

Handbol. Triomf del Bordils contra el Ciudad Real, en una altra nit màgica al Blanc i Verd que permet als de Catarain guanyar el segon amb el seu estil

BORDILS 33 CIUDAD REAL 28

CLUB HANDBOL BORDILS:Jordi González, Farrarons, Sergi Mach (8), Xicu Reixach, Márquez (5), Combis (7), Masó, Comas, Vilanova, Masmiquel, Canyigueral (3), Moreno (4), Pep Reixach (3), Ferrer (3), David Mach i Pou.ALARCOS CIUDAD REAL:Rodríguez, Beret (3), Sario (1), Gómez-Cambronero, Llumbreras (1), Almansa (1), Díaz (4), Urain (1), Molina (3), Serrano, Revuelta, Candeleda, Lindsay (7), Parker (6), Palomares (1) i Da Silva.PARCIALS:2-2, 4-5, 7-8, 8-11, 13-14, 16-16; 18-17, 20-18, 24-21, 26-24, 30-25 i 33-28.ÀRBITRES:Millán Cazorla i Quintanar Manzano. Exclusions a Sergi Mach, Masó (2), Vilanova (2) i Canyigueral, del Bordils, i a Rodríguez, Lumbreras, Mata i Parker, del Ciudad Real.

El dia que el Ciudad Real recuperi la plaça en l’Asobal, a Bordils sempre podran dir que els castellans hi van llepar fort, al Blanc i Verd. Fins ara eren dos triomfs catalans i un empat. Però és que, a aquesta ratxa, s’hi ha d’afegir el partidàs dels de Sergi Catarain ahir, després de capgirar un 7-11 en el 18 de la primera meitat (parcial de 0-5) i arribant a disposar de marges de quatre gols en el minut 11 de la segona meitat (Combis, al contraatac, 22-18) i de sis en el tram final, en ple deliri col·lectiu (32-26, Sergi Mach, de penal). El Bordils té, amb un partit encara pendent, el play-off a 2 punts i el descens a 5 més l’average (6). Els pròxims rivals al Blanc i Verd seran l’Herol, líder, i el Barça B, ara segon i que ja va perdre en la copa aquest curs. La satisfacció, més que els resultats, és l’orgull de guanyar contra una estructura tan professional com la castellana amb jugadors que ahir mateix encara van complir amb les seves obligacions laborals. L’amateurisme, l’amor a l’art...

L’arc i la fletxa

El Ciudad Real té una estructura professional i es presentava al Blanc i Verd amb tota l’artilleria. La que va caure de quatre grapes en l’emboscada que els tenia preparada l’equip de Catarain, que posava l’exemple de l’arc i la fletxa, un cop recuperades les pulsacions. Perquè quan el tècnic visitant va ordenar una defensa pressionant, amb 28-24 quan faltaven 7 minuts per al final, més d’un jugador visitant es va esborrar del parquet. Literalment.

Márquez, al pivot, va obrir la llauna (2-0). Però van ser els extrems locals els que van colpejar fort. Pep Reixach, primer, amb dos gols (5-5), i Combis, tot seguit, amb quatre, van ajustar el resultat (10-12), el van igualar després (14-14) i el van capgirar abans del descans (16-15).

El partit era un anar i venir, i Sergi Mach, amb dos gols a l’inici de la segona meitat (17-16 i 18-17), va fer que l’avantatge ja fos sempre bordilenc. Moreno, assistit per Jordi després d’aturada, i Combis, per partida doble, deixaven els castellans amb un pam de nas quan faltaven més de 15 minuts per acabar (22-18). L’Alarcos s’encomanava a Parker (24-22) i el Bordils agafava aire amb Canyigueral llançant amb el braç esquerre des de la primera línia (24-21, 26-24 i 28-24). Els visitants aturaven el partit en el minut 23 i, amb defensa d’un per un, Catarain va ordenar jugar sense porter i un doble extrem dret, amb Reixach i Combis. En accions calcades, l’ex-Fraikin va fer el 29-25 i el bordilenc, el 30-25. Això, abans que Mach sentenciés amb dues accions seguides des dels set metres (31-26 i 32-26).

No té preu. 19 punts en la classificació. Creiem en la nostra filosofia, i la nostra passió per aquest esport és la clau
Sergi Catarain
Al Blanc i Verd ens fem molt forts. Amb defensa, corrent i amb actitud, podem guanyar qualsevol. I l’afició hi ajuda molt