Més esport

Axelsen i Blichfeldt, imbatibles a Barcelona

Bàdminton. Els internacionals danesos conquereixen amb autoritat a la Vall d’Hebron la segona edició del World Tour Masters

Els danesos Viktor Axelsen i Mia Blichfeldt s’han adjudicat aquest diumenge les finals individuals masculina i femenina, respectivament, de la segona edició del Barcelona World Tour Masters de bàdminton disputades al Pavelló de la Vall d’Hebron.

Les dues finals individuals han estat protagonitzades per jugadors de l’equip nacional danès. En la masculina, el primer cap de sèrie del torneig, Viktor Axelsen, campió del món el 2017 i bronze als Jocs Olímpics de Rio, no ha tingut problemes per desfer-se en dos sets (21-14 i 21-11) del seu compatriota Anders Antonsen en un partit que amb prou feines ha durat quaranta minuts.

Mia Blichfeldt, subcampiona de la primera edició del torneig, s’ha emportat aquesta vegada la victòria al vèncer a Line Kjaersfeldt en dos sets per un doble 21-14, en un partit que ha durat 38 minuts.

Pel que fa a les finals de dobles, en la mixta els sud-coreans Seo Seung Jae i Chae Yu Jung s’han imposat en dos sets (21-18 i 21-15) a la parella de Taipei formada per Wang Chi-lin i Cheng Chi Ja.

La final de dobles femenines ha estat per a les sud-coreanes Kim So Yeong i Kong Hee Yong, les qualsvan derrotar a les japoneses Nami Matsuyama i Chiharu Shida en tres sets (23-21, 15-21 i 21-17).

La competició l’ha tancada la final de dobles masculina en la que els representants de Taipei Lee Yang i Wang Chi-lin han derrotat en dos sets (21-8 i 23-21) el sud-coreans Kim Won Ho i Seo Seung Jae.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)