Handbol

El Barça es guanya el bitllet a quarts de final

Handbol. L’equip blaugrana supera amb contundència el Montpeller a domicili (28-36) i s’assegura el lideratge de grup en la lliga de campions

El Barça Lassa ha fet els deures i s’ha guanyat el bitllet directe als quarts de final de la lliga de campions després de vèncer el Montpeller a domicili per un contundent 28-36. Amb una única jornada en joc, l’equip blaugrana ja s’ha assegurat el lideratge perquè manté els 4 punts d’avantatge respecte del segon classificat, el Veszprém. El Montpeller, en canvi, haurà de guanyar la setmana vinent a la pista del Vardar sino vol quedar fora de la competició.

L’equip blaugrana, amb el ritme de vertigen que el caracteritza, ha fet una primera part per emmarcar i ha arribat al descans amb 6 gols de renda (12-18). Després de la represa, però, ha sortit adormit i ha permès que els occitans restablissin l’equilibri amb un parcial de 8-2. El tècnic Xavi Pascual ha cridat a l’ordre i el Barça ha tornat a prendre embranzida a partir de la defensa. Impulsats per la consistència en la rereguarda, l’equip blaugrana ha tornat a imprimir més velocitat al seu joc i ha acabat golejant un Montpeller sense capacitat de resposta. Pel conjunt blaugrana han destacat els 8 gols d’Aleix Gómez i els 6 de Dika Mem.

El Barça tancarà la fase de grups dissabte al Palau Blaugrana (17.30 h) amb la feina feta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.