Handbol

El Granollers no pot fallar per continuar viu

Handbol. L’equip vallesà necessita un triomf al Palau contra l’Azoty- Pulawy per mantenir esperances d’accedir als quarts de la copa EHF

Després d’haver resolt les tres primeres jornades de la fase de grups de la copa EHF amb dues derrotes i un empat, el Fraikin BM Granollers necessita sumar un triomf aquesta tarda (19.30 h, Esport3) contra l’Azoty-Pulawy al Palau d’Esports per no perdre tota esperança d’accedir a l’eliminatòria de quarts. De fet, l’objectiu passa per aproximar-se a la segona plaça, en mans del GOG danès, que té tres punts més que els vallesans, però que avui topa contra el totpoderós Kiel. El conjunt alemany tindrà segellat el passi a semifinals amb un nou triomf.

Fa tot just una setmana el Fraikin Granollers i l’Azoty-Pulawy ja van enfrontar-se en territori polonès. Llavors el duel va resoldre’s amb empat després que els d’Antonio Rama remuntessin amb un parcial de 0-4 que va permetre passar del 30-34 al 34-34 definitiu. “És un equip molt més complet que la temporada passada, amb posicions doblades, i molt potents físicament”, va destacar en relació al rival el tècnic vallesà, que arrossega les baixes d’Ian Tarrafeta i Borja Lancina. Per la seva part, Antonio García té molèsties al genoll dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.