Handbol

El rival del Barça sortirà de l’eliminatòria entre el Nantes i el Rhein Neckar

Handbol. El Barça, amb l’accés directe als quarts de final de la Champions, mirarà d’arribar al tram decisiu del curs al màxim nivell i recuperar els jugadors amb problemes físics, com N’Guessan i Sorhaindo

Enllestida la fase de grups, el camí fins a la final a quatre de Colònia ja està marcat. El fet més rellevant és l’eliminació del campió vigent, el Montpeller, que en un curs marcat per les lesions no ha estat capaç ni tan sols de guanyar-se una plaça per als vuitens de final. El Barça Lassa i el París Saint-Germain han dominat els seus respectius grups amb solvència, han certificat que ara per ara són els dos equips en més bona forma i han accedit directament a la casella de quarts de final. Serà un respir per a tots dos clubs, amb fronts oberts en diverses competicions i que també van aportar molts jugadors al mundial que es va disputar el mes de gener entre Alemanya i Dinamarca. El rival del Barça sortirà de l’eliminatòria entre el Nantes de Valero Rivera i Kiril Lazarov i el Rehin-Neckar de Manheim.

Els quarts de final de la lliga de campions començaran la setmana del 24 al 28 d’abril. Mentrestant, el Barça es podrà centrar en la lliga, la copa del Rei (5, 6 i 7 d’abril a Alacant) i a recuperar el millor to físic amb vista a final de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.