Ciclisme

Segon triomf d’etapa de Michael Matthews a la Volta

Ciclisme. Miguel Ángel López afrontarà l’etapa final de la Volta amb 14 segons de marge sobre Adam Yates i 17 sobre Egan Bernal

Michael Matthews (Sunweb) s’ha imposat aquesta tarda en la sisena etapa de la Volta, de 166 km amb sortida a Valls i arribada a Vila-Seca (3h56:36), i ja suma dos triomfs parcials en aquesta edició de la cursa. L’australià, que dimarts ja va ser el més ràpid en els metres finals de l’etapa entre Mataró i Sant Feliu de Guíxols, ho ha tornat a demostrar en l’esprint que ha definit la victòria d’avui. Rere seu ha creuat la meta l’alemany Phil Bauhaus (Bahrain).

La jornada no ha registrat canvis en la general, que segueix comandada per Miguel Ángel López, amb 14 i 17 segons de marge respecte a Adam Yates (Mitchelton) i Egan Bernal (Sky) a falta de l’última etapa. El colombià haurà de defensar aquest marge demà, en el tradicional punt i final de la Volta marcada pels vuit passos pel circuit de Montjuïc.

Cinc corredors, Floris deTier (Jumbo). Geoffrey Bouchard (AG2R), Josef Cerny (CCC), Mikel Iturria Euskadi i Oscar Riesebeek (Roompot) han protagonitzat l’escapada del dia. Al pas pel coll de l’Alforja –de tercera categoria i a 60 km de la meta– , disposaven d’un parell de minuts d’avantatge respecte al gran grup. Llavors, però, el Bahrain i el Dimension Data ja apareixien en els primers llocs del grup per comandar la caça dels escapats. Ja en terreny pla i carreteres amples el pilot ha anat retallant segons amb el pas dels quilòmetres fins a neutralitzar l’escapada a manca d’11 km per a l’arribada. A partir d’aquí els equips amb més opcions de situar algun corredor en l’esprint han començat a prendre posicions. A tan sols tres km Davide Formolo (Bora) i Miguel Ángel López han provat sense èxit de treure uns metres al gran grup, però han tornat a ser integrats per tal que l’etapa es decidís en l’esprint dels últims metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)