Ciclisme

La volta al País Basc parla alemany

Ciclisme. Buchmann relleva Schachmann en el lideratge després d’una etapa pletòrica dels ciclistes del Bora - hansgrohe

El BORA - hansgrohe ha completat una operació inesperada que probablement li donarà la victòria a la general de la volta al País Basc. Max Schachmann, vencedor de tres etapes i líder de la general, no ha pogut mantenir el mallot però l’ha succeït el seu company Emanuel Buchmann, que s’ho ha jugat al tot o res en els últims 30 quilòmetres i ha aconseguit mantenir a ratlla tots els escaladors. El triomf a Arrate li permet afrontar la jornada final amb 54 segons respecte de Ion Izagirre. L’Atana ho ha intentat tot per fer-se amb el lideratge. Luis León Sánchez ha intentat sense èxit perseguir Buchmann; posteriorment Gorka Izagirre s’ha buidat camí de l’arribada, i en la tradicional pujada a Arrate el danès Fuglsang ha ajudat Ion Izagirre fins els darrers metres.

Schachmann, efectivament, no ha pogut seguir el ritme de l’Astana però el seu equip continua controlant la cursa. Amb tot, encara no està tot decidit, l’etapa final inclou cinc ports en un recorregut trencacames.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)