Ciclisme

Mathieu van der Poel, del dret o del revés

Ciclisme. El campió del món de ciclocròs guanya l’Amstel Gold Race, a l’esprint i després d’haver-la trencat amb un atac fallit a 43 km

Mathieu van der Poel (Corendon-Circus) va guanyar l’Amstel Gold Race només quatre dies després de guanyar la clàssica belga de la Fletxa Brabançona. Una fita que ja havia aconseguit el seu pare, Adri, fa 34 anys –l’actual campió del món de ciclocròs, de 24 anys, és net de Raymond Poulidor.

L’estat de forma de Van der Poel és espectacular. Perquè a 43,5 quilòmetres per acabar el Monument holandès ja va llançar un atac en solitari, que només va poder seguir el basc Gorka Izagirre, de l’Astanà. El Deceuninck va llançar un contraatac en benefici de Julian Alaphilippe, que des que quedaven cinc dels característics murs de la cursa va anar al davant amb Jakob Fulslang (Astana), 36 quilòmetres. Michal Kwiatkowski (Sky) i Matteo Trentin (Mitchelton) van rodar, també junts, a menys de mig minut. El polonès va acabar atrapant els dos primers, que no s’entenien, quan quedava menys d’un quilòmetre i el pilot es llançava sobre ells. Tant, que Mathieu van der Poel es va endur el triomf, amb Alberto Bettiol (Education First), també del gra grup, segon. Fulgslang va ser tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)