El Barça Lassa venç a Nantes (25-32) i encarrila els quarts de final de la lliga de campions

Handbol. Els blaugrana han sigut superiors al conjunt francès i s’han distanciat clarament en la segona meitat. Fabregas ha destacat en atac amb 9 gols

El Barça Lassa ha fet un pas molt important cap a la final a quatre de la lliga de campions al guanyar a la pista del Nantes (25-32) el partit d’anada dels quarts de final. Els blaugrana han sigut superiors al conjunt francès i en la segona meitat s’han distanciat clarament en el marcador. Ludovic Fabregas ha sigut el més destacat en atac i ha anotat 9 gols, mentre que Gonzalo Pérez de Vargas ha estat molt encertat sota els pals en la segona part.

Els primers minuts del partit han sigut anivellats però a partit del minut sis el Barça ha començat a distanciar-se en el marcador. L’encert de l’ex blaugrana Valero Rivera, sobretot en els penals, ha mantingut al Nantes en la primera meitat i s’ha arribat al descans amb un curt 12-16. Els homes de Xavi Pascual han fet un pas més en el seu bon joc en la segona meitat. La defensa ha estat infranquejable i l’atac encertat, i s’ha arribat als deu gols d’avantatge en el minut 41 amb el 15-25. El conjunt francès ha intentat apropar-se en el marcador, ha fet atacs de set jugadors sense porter i ha aconseguit reduir una mica la diferència fins el 25-32 final.