Handbol

El Barça Lassa també guanya a Lleó (30-32)

Handbol. L’Ademar, que estrenava entrenador, s’ha mantingut dins el partit fins els últims minuts

El Barça no s’ha deixat sorprendre a la pista de l’Ademar –quart classificat a l’Asobal– i ha sumat una nova victòria (30-32) que el manté invicte a la lliga abans d’afrontar dissabte vinent el partit de tornada dels quarts de final de la lliga de campions contra el Nantes. L’equip de Xavi Pascual, que ha continuat fent rotacions, s’ha trobat un rival ferotge al davant que ha volgut donar una alegria a l’afició en l’estrena del seu nou tècnic, Diego Dorado, substitut de Rafa Guijosa.

Ofensivament han destacat en l’equip blaugrana Aitor Ariño (6 de 8) des de l’extrem i els internacionals francesos N’Guessan i Mem en els dos lateras, pràcticament infal·libles en els llançaments de 9 metres.

En l’equip local, que s’ha col·locat a un gol a ocs minuts del final (25-26), ha destacat el brasiler Marques, brillant en la direcció i letal en la finalització (7 de 9).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)