Handbol

El Bordils i el Sarrià, cap a l’estatal infantil

Handbol. Els equips dels dos clubs gironins han guanyat els seus sectors i disputaran la fase final dels vuit millors

Els equips infantils de l’Handbol Bordils Blanc i de la Unió Esportiva Sarrià es van classificar per a la fase final del campionat d’Espanya infantil, que jugaran els vuit millors equips. Els dos equips de les comarques gironines van guanyar les seves fases de sector, que es van disputar aquest cap de setmana.

En la fase de sector que es va disputar a la localitat guipuscoana de Zarautz, el Bordils Blanc va acabar primer. Eren quatre equips i es van enfrontar tots contra tots i els gironins van aconseguir tres victòries. El Bordils Blanc va derrotar ajustadament l’Amenabar de Zarautz (26-25) i l’Aula Europea Camargo (21-20). En l’últim partit, contra el Knet Calasancio, va vèncer clarament (31-19).

En la fase de sector d’Alcobendas, el Sarrià va derrotar en el seu grup el Mata de Jonc balear en els dos partits que van disputar, per 41-19 i 37-19. Després va jugar la final contra el primer de l’altre grup, l’Alcobendas. El Sarrià va aconseguir la victòria i la classificació després de vèncer els amfitrions per un ajustat 20-19.

En seran els organitzadors

Bordils i Sarrià de Ter seran les seus del campionat d’Espanya infantil, que es disputarà del dimecres 5 de juny al diumenge 9 del mateix mes. Els dos clubs de les comarques gironines jugaran com a locals i organitzadors. Les seus es van donar a conèixer ahir mateix quan es va fer els sorteig dels grups on jugaran els vuit equips classificats. El sorteig va situar el Bordils Blanc en el grup I, juntament amb el Barça Lassa, el Grupo IMQ de Covadonga i el Maristas Málaga. La UE Sarrià va anar al grup II i els seus rivals seran el Palautordera Salicrú, el CD Iplacea d’Alcalá de Henares i el Bahía de Almería.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)