Ciclisme

L’aniversari en rosa de Richard Carapaz

Ciclisme. L’equatorià del Movistar treu 8 segons a Nibali en el darrer ascens, amb Nikel Landa atacant per ser tercer a la general

Richard Carapaz (Movistar) té més a prop el triomf en el Giro d’Itàlia perquè el dia del seu 26è aniversari no només ha mantingut el mallot de líder sinó que ha obert més marge respecte Vincenzo NIbali, segon a 1:54. Roglic és tercer a 2:16 i Mikel landa s’acosta al podi en una etapa que ha guanyat el francès de l’Ag2r Nans Peters.

Astana mitjançant Superman López ha fet saltar pels aires l’ordre en el grup dels favorits, que s’ha vist reduït a deu unitats quan Mikel Landa (Movistar) ha pogut marxar en busca d’un lloc al podi de la general mentre Richard Carapaz, el mallot rosa, s’ha quedat sol amb els seus rivals i els ha pogut deixar enrere en plena crisi de Roglic i Nibali, per entrar a meta amb López a roda i treure 8 segons als seus principals rivals.

Nans Peters (Ag2r), el millor júnior a França el 2012 i portador del mallot de millor jove de les etapes 9, 10 i 11, ha atacat a 9 quilòmetres de l’arribada i ha deixat els altres 17 homes d el’escapada del dia enrere amb una pedalada molt forta. Conti primer en solitari, Chaves després i Neilands en un darrer intent, han format un grup perseguidor sense entendre’s i ni tant sols posar en risc el triomf de Peters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)