Waterpolo

El Barceloneta es juga la final de Hannover contra el Ferencváros

Waterpolo. L’equip mariner intentarà repetir el guió de les dues victòries de la fase de grups

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta estarà en disposició de lluitar aquest vespre (20.30 h) contra el Ferencváros de Budapest per la seva segona final de la lliga de campions després del títol assolit el 2014.

L’equip barceloní va superar el conjunt hongarès en els dos partits a la fase de grups –8-9 i 8-5–, però el capità mariner Dani López Pinedo no se’n refia. “No té res a veure jugar una semifinal que la fase de grups. Durant l’any ells tenen molts partits i conformen un equipàs, una autèntica selecció mundial. Intentarem jugar igual que la fase de grups, plantejar les coses que ens van sortir bé allà i a veure si podem guanyar”, sentencia. En aquest sentit, la solidesa defensiva i la bona actuació del mateix López Pinedo van resultar claus en dos partits en què el Barceloneta es va mostrar com un bloc més sòlid i conjuntat davant la constel·lació d’estrelles del Ferencváros, amb grans jugadors de la selecció hongaresa, com Varga i Vamos, de la sèrbia, com Mitrovic i Nikic, o de l’australiana, com Aaron Younger, entre d’altres. L’entrenador Chus Martín també preveu una eliminatòria molt igualada: “Ens espera un partit duríssim i molt complicat contra el Ferencváros perquè tenen jugadors d’una classe tremenda.” En tot cas, la plantilla marinera ha reforçat la seva confiança després de la seva bona posada en escena en el debut de quarts de final contra l’Sport Management de Busto Arsizio (12-7).

En la primera semifinal s’enfrontaran l’Olympiacòs i el Pro Recco en la repetició de la final de l’any passat a Gènova, en què va vèncer el conjunt del Pireu (9-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)