Futbol sala

Un altre partit al límit

Futbol sala. La final de la lliga es trasllada a Múrcia i el Barça, obligat a recuperar el factor pista, manté el dubte de Dyego

El Barça Lassa intentarà recuperar el factor pista en la final de la lliga en el partit d’avui a Múrcia contra El Pozo (13.15 h, Esport 3) després de la derrota de dimarts (2-3).

El brasiler Dyego, baixa en el segon i el tercer partit, es va entrenar ahir al marge del grup i continua essent dubte en un partit que es preveu extremament igualat, segons les previsions que fa l’entrenador dels blaugrana, Andreu Plaza. “Qui faci menys errors té totes les de guanyar; en partits com aquests les genialitats individuals sovint són més transcendents que el joc col·lectiu”, va explicar l’entrenador català. “En el segon partit potser ens va faltar ambició, però el resultat del primer (7-2) també va ser enganyós”, hi va afegir. L’equip que guanyi avui podria aixecar el títol el dilluns en el quart partit de la sèrie, que també es jugarà a Múrcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)