Ciclisme

La desena Transpyr arriba al destí

Ciclisme. La majoria dels participants, que van sortir de Roses fa set dies, van completar el recorregut fins a la costa cantàbrica

El port esportiu d’Hondarribia (Guipúscoa) era el punt d’arribada desitjat pels 400 participants que, diumenge passat, van sortir de Roses, en la desena edició de la Transpyr. El 85% dels corredors van assolir, ahir, el repte, en una darrera etapa que havia començat a Auritz/Burguete (Navarra). La prova es consolida internacionalment amb ciclistes de 25 països (52% d’inscrits eren estrangers) i un format que es basa en el recorregut, que combina per trams tècnics, descensos vertiginosos, pujades exigents, pistes rodadores i un paisatge excepcional.

En BTT, Francesc Grau i Pere Amadó van ser els més ràpids en els trams cronometrats de cada etapa, amb els neozelandesos Meggie Bichard i Weston Hill com la millor parella mixta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)