Ciclisme

Thomas plega a Suïssa

Ciclisme. Cau i acaba a l’hospital amb un fort cop, però, a diferència de Froome, no perilla la seva participació en el Tour

El gal·lès Geraint Thomas (Ineos), últim vencedor del Tour de França, va haver d’abandonar la volta a Suïssa després de caure durant la quarta etapa (Murten-Arlesheim) a 30 quilòmetres de l’arribada. Tot i que en principi el ciclista no té res greu –només cops a l’omòplat dret–, va ser traslladat per precaució a un hospital, on se li van fer proves per descartar qualsevol trencament.

L’ensurt de Thomas va arribar pocs dies després que l’altre líder de l’equip, Chris Froome, s’estampés contra un mur mentre reconeixia una contrarellotge en el Dauphiné. El britànic es perdrà el Tour i probablement el que resta de temporada. Thomas estarà a punt avui mateix per reprendre els entrenaments, però la volta a Suïssa constituïa el seu últim gran test per a la cursa francesa, a la qual arribarà amb molt pocs quilòmetres exigents de competició a les cames.

El vencedor de l’etapa d’ahir va ser l’italià Elia Viviani (Quick Step), que en l’esprint final va avançar el líder de la prova, Peter Sagan, vencedor dilluns. Amb la d’ahir, Viviani ja suma cinc victòries en aquesta temporada.

Marc Soler (Movistar) és 18è en la general, a 45 segons de Sagan. Avui es disputa una etapa més exigent, amb el port de Sattel (2a, 13,1 quilòmetres), situat a poc més de 30 quilòmetres de l’arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)