Waterpolo

Barzon i Tankeeva, reforços per al CN Sabadell

Waterpolo. La jugadora italiana va ser la màxima golejadora de la final a quatre amb el Padova i la boia russa prové del SIS Roma

L’Astralpool CN Sabadell, el flamant campió de l’Eurolliga, ha anunciat aquest matí dues noves incorporacions en el procés de renovació de la plantilla i amb el repte de mantenir el llistó. Es tracta de les internacionals italiana Laura Barzon i la russa Ekaterina Tankeeva. Barzon, de 27 anys, va jugar la final a 4 de Sabadell amb el Plebiscito Padova, on hi ha guanyat quatre lligues, i va ser la màxima golejadora de la final. Tankeeva, de 29 anys, juga a la posició de boia i aquesta temporada ha defensat els colors del SIS Roma. Anteriorment, també havia militat en l’Sturm Chehov, l’Ugra Khanty Mansiysk i al Rapallo.

Fa un parell de setmanes el club sabadellenc ja havia anunciat la incorporació de les joves del CN Sant Andreu Ruth Ariño i Sílvia Morell. D’altra banda, són baixa Paula Leitón, Bea Ortíz i Olga Domènech, que han fitxat pel Terrassa, i Anni Espar, que ho ha fet per la Sirena CN Mataró, a més de les nord-americanes Maggie Steffens i Kiley Neushul, que s’han de concentrar amb la selecció del seu país amb vista als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)