Més esport

Comença el campionat d’Espanya a Banyoles

Rem. La recent campiona d’Europa Aina Cid, primera de la seva eliminatòria de dos sense timoner amb la seva germana Victòria

El campionat d’Espanya de rem va començar ahir a Banyoles amb les eliminatòries. En la categoria sènior, l’equip del CN Banyoles format per Aina Prats, Teresa Mas de Xaxars, Cristina Düthmann i Paula Salrich va ser el primer en la segona eliminatòria de quatre escull (7:40.34). En dos sense timoner, Josep Busquets i Adrià Juscafresa van acabar quarts de la primera eliminatòria (9:07.24). En la mateix prova, en categoria femenina, la recent campiona d’Europa de l’especialitat, Aina Cid, va acabar primera de la primera eliminatòria fent equip amb la seva germana Victòria (8:21.39). Les banyolines Laura Boix i Anna Pagès van ser segones de la segona eliminatòria (9:03.64). Finalment, l’equip masculí del Banyoles va ser segon en vuit amb timoner (6:12.08). Avui es faran les repesques i els quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)