Més esport

Títol estatal per a les germanes Cid a Banyoles

Rem. Les ampostines han superat el Tortosa en la final mentre en el dos sense timoner masculí el triomf ha estat tortosí amb Sigurbjornsson i Rifi davant el bot de l’Amposta

Victòria i Aina Cid Centelles (CN Amposta) són les protagonistes del cap de setmana a Banyoles, on s’ha disputat el campionat estatal de rem. La remadora olímpica i campiona d’Europa aquest mes a Lucerna en la primera competició que feia amb la seva nova companya, Virginia Díaz (Getxo) acudia a la cita banyolina al dos sense timoner amb la seva germana petita, Victòria. Les dues han lligat el títol amb deu segons de marge respecte el bot del Rem Tortosa format per Natàlia Arasa i Anna Kayser, subcampiones.

El club amfitrió, el Banyoles, ha acabat segon en la final del 8 amb timoner (Sarai Pulido). amb Josep Busquets, Dennis Carracedo, Aleix Martí, Manel Balastegui, Adrià Mitjavila, Adrià Juscafresa, Jordi Jofre i Aleix Garcia han entrat a cinc segons del Labradores, campió, i amb 21 de marge respecte el bronze, el Sevilla.

Més títols i més podis

Alexander Sigurbjornsson i Ismael Rifi (Club Rem Tortosa) han guanyat la final A del dos sense timoner en la què l’Amposta amb Alex Pagà i Antonio Babinstev ha estat segon a 4 segons. Josep Busquets i Adrià Juscafresa (CN Banyoles) han estat exclosos.

El RCN Tarragona ha pujat també al podi, en la modalitat quatre lleuger amb Daniel Múgica, Pau Franquet, Jordi Rodríguez i Marc Franquet; després de ser segons darrere el Labradores. En el quatre pesat l’Amposta ha guanyat el bronze amb Ferran Climent, Oriol Mateo, Xavier Royo i Albert Barrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)