Tennis

Thiem atura Ramos en la final de Kitzbühel

Tennis. El català dominava amb bones sensacions per 4-5 el primer parcial quan el partit es va suspendre per la pluja, però en la represa l’austríac, el número 4 del món, va ser molt superior

L’austríac Dominic Thiem (1), un dels millors jugadors del món sobre terra batuda i vigent campió del Barcelona Open Banc Sabadell, va trencar ahir la ratxa triomfal del mataroní Albert Ramos en la final del torneig de Kitzbühel: 7-6 (0) i 6-1. El tennista català guanyava per 4-5 quan la pluja va obligar a suspendre el partit. En la represa, el número 4 del món va ser netament superior i va obtenir per primera vegada el títol del torneig en la seva segona final (2014). Ramos va guanyar diumenge passat el torneig de Gstaad –el seu segon títol– i havia arribat a les semifinals del de Bastad la setmana anterior. Duia una ratxa de nou triomfs consecutius fins que Thiem va imposar la llei del més fort i va alçar el catorzè títol de la seva carrera i el tercer del 2019.

El mataroní va salvar dues pilotes de break en els primers compassos del partit i, sense res a perdre davant d’un rival que tenia tota la pressió i que passa per ser l’alternativa més sòlida al domini de Rafa Nadal en terra batuda, cada cop va ser més fiable amb el seu servei. A més, va disposar de cinc pilotes de trencament que no va concertar (0/6 en tot el partit). El maresmenc va anar sempre al davant (1-0, 2-1, 3-2, 4-3, 5-4) quan va irrompre de nou la pluja, que ja havia fet la guitza en les semifinals de divendres entre l’austríac i l’italià Lorenzo Sonego (7). En la represa, el set es va resoldre en un tie-break en què Thiem va ser infinitament superior i es va adjudicar els set punts seguits. L’embranzida li va permetre trencar el servei de Ramos en el segon joc i dominar el segon set.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)