Més esport

Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez lluitaran per la medalla d’or mundial

Vela. El català i el gallec recuperen la primera posició de la classe 470 a falta de la Medal Race. El seus rivals pel títol són els australians Mathew Belcher i Will Ryan

El català Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez lluitaran pel títol mundial de la classe 470 en l’última regata, la Medal Race, que es disputarà demà a la localitat japonesa d’Enoshima. Xammar i Rodríguez recuperen la primera posició després de tenir una gran actuació en les tres regates de l’última jornada en que han fet dos primers llocs i una quarta posició. El català i el gallec acaben la fase de classificació en la primera posició amb 23 punts i només un punt d’avantatge sobre els australians Mathew Belcher i Will Ryan. Demà els deu primers disputaran la Medal Race, la regata final que puntua doble, i en la que qui acabi per davant s’emportarà el títol. Els tercers són els grecs Panagiotis Mantis i Pavlos Kagialis amb 48 punts i que estan empatats amb els francesos Kevin Peponnet i Jeremie Mion, a 25 punts del líders.

En el 470 femení las barcelonina Sílvia Mas i la canaria Patrica Cantero s’han classificat per la Medal Race en la cinquena posició. Tenen 74 punts i no podran lluitar pel títol, però la tercera posició de les franceses Camille Lecointre i Aloïse Retornaz està a només deu punts. Les catalanes Bàrbara Cornudella i Sara lópez ocupen la catorzena posició amb 159 punts i no disputaran la Medal Race.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)