Handbol

Els rivals fan pocs canvis, però rellevants

El mercat entre els grans equips de la lliga de campions no ha estat tan convuls com en altres temporades, però hi ha hagut canvis que podrien ser transcendentals durant el curs. D’entrada, l’actual campió, el Vardar, ha perdut l’MVP de la final a quatre de Colònia, el croat Igor Karacic, que és precisament el substitut de Cindric al Kielce polonès.

El PSG, etern aspirant a aixecar el gran trofeu europeu, ha perdut el seu màxim golejador en els últims anys, l’extrem alemany Gensheimer, que reforçarà el Rhein-Neckar Löwen. S’ha retirat, a més, una de les seves llegendes, el porter Thierry Omeyer, però arribarà un substitut també de garanties, Vincent Gérard, campió d’Europa amb el Montpeller el 2018. En la posició de pivot, l’equip francès també guanya alçada amb el polonès Kamil Syprzak, fins ara al Barça. El vallesà Ferran Solé (Tolosa), que també ha firmat pel club de París, no hi arribarà fins a la temporada vinent. El jove i talentós central noruec Sagosen marxarà del PSG cap a Kiel l’estiu vinent.

La revolució hongaresa

El Veszprém de David Davis, un altre dels eterns aspirants al tron, s’ha quedat amb un altre dels grans líders del Vardar la temporada passada, el pivot brasiler Rogério Moraes Ferreira, i també guanya capacitat golejadora amb el danès Rasmus Lauge Schmidt, que ha deixat el Flensburg, i seguretat sota els pals amb el serbi Vladimir Cupara, un altre jugador que marxa del Kielce, equip que ha reduït el seu pressupost.

PSG

Els campions francesos perden Gensheimer i Omeyer, que es retira
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)