Handbol

El Barça, imparable

Supercopa. El conjunt blaugrana imposa la seva velocitat de vertigen per superar amb solvència el Fraikin Granollers i assolir per 31a vegada el màxim guardó de la competició catalana

barça 43 granollers 24

BARÇA:Gonzalo (3); Tomàs (2), Entrerríos (2), Sorhaindo, Andersson (1), Ariño (4), Pujol, Serdío (3), N’Guessan (3), Aleix (4), Petrus, Dolenec (2), Mem (1), Cindric (4), Pascual (6), Pálmarsson (1), Möller (p.s.) i Fàbregas (7).FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia; Gurri, M. García, Valera (1), Márquez (1), Figueras (4), Martínez (2), Gassama (2), Sastre (p.s.), Maestro (2), Tarrafeta (2), Popovic (2), Franco (2), Blanchart (2), Bonanno (1) i A. García Robledo (3).PARCIALS:4-3, 8-6, 12-7, 16-8, 21-12, 25-15; 28-16, 31-17, 34-20, 37-21, 38-23 i 43-24.ÀRBITRES:Marín i García. Exclusions: Petrus (10’) i Andersson (52’), part del Barça; i García Robledo (11’ i 26’), part del Granollers.COMENTARI:Partit jugat al Pavelló de Les Comes, a Igualada.

El Barça ja té el primer títol del curs al sarró, la Supercopa de Catalunya. Amb el mateix patró de joc del curs passat i pràcticament amb el mateix resultat –l’any passat va guanyar la final per 43-25–, l’equip blaugrana va imposar la seva jerarquia al Fraikin BM Granollers, que amb prou feines va poder resistir 10 minuts el torcebraç amb el conjunt arlequinat. El Barça ja suma 31 títols en 38 edicions de la competició.

La posada en escena va ser de vertigen, amb 13 gols (7-6) en menys de 9 minuts. El pivot Ludovic Fàbregas, amb sis dianes només començar, va assumir el protagonisme ofensiu en el tram inicial. El Granollers resistia l’intercanvi de cops, però la primera exclusió d’Antonio García, les recuperacions de Thiagus Petrus i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas van començar a decantar el duel del bàndol blaugrana. L’equip vallesà, amb dos canvis en les transicions, no podia mantenir el ritme del Barça (13-7) i Antonio Rama va demanar temps mort per intentar canviar la dinàmica. Les consignes no van donar resultat perquè el conjunt de Xavi Pascual, amb les primeres rotacions, va continuar a tota màquina per tancar el primer acte amb un contundent parcial de 25-15 en un autèntic festival golejador. Gonzalo, més enllà de les aturades, va marcar també tres gols a porteria buida. La mala notícia per a l’equip barceloní va ser la lesió d’Aleix Gómez, que havia anotat 4 gols i per molèsties al tendó d’Aquil·les ja no va jugar la segona meitat.

En el segon temps, el Barça no va aixecar el peu de l’accelerador i va anar ampliant la diferència en el resultat davant un Granollers que ja no va tenir capacitat de resposta. Amb la final resolta, els dos entrenadors van poder donar minuts de joc a tots els components de la plantilla. Luka Cindric i Abel Serdío, i també Albert Pujol, van assolir el seu primer títol com a blaugrana i van continuar el seus progressos per encaixar en la maquinària del Barça. En les files vallesanes també va destacar la participació del central juvenil Jan Gurri. El màxim golejador del partit va ser Ludovic Fàbregas, amb 7 dianes, i el millor porter, el granollerí Pol Sastre. El títol de jugador més valuós del partit se li va concedir a Raúl Entrerríos en una altra festa de l’handbol català.

DESTACATS

Entrerríos és escollit el jugador més valuós, Fàbregas, amb set dianes, el màxim golejador, i Pol Sastre, el millor porter

Dilluns cap a Aràbia

El tècnic del Barça Xavi Pascual va valorar molt positivament la intensitat amb què es van aplicar els seus jugadors en aquest inici de la temporada. “Estem jugant en la línia del curs passat, intentant interceptar pilotes en defensa per poder córrer. En aquest sentit, progressem adequadament”, va destacar Pascual, que demà té prevista una altra sessió d’entrenaments abans d’emprendre el viatge cap a l’Aràbia Saudita dilluns, on dimecres començaran la Super Globe contra l’Al-Duhail.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)